• Gratis verzending in NL vanaf €65,00
  • Bestellingen zijn op afspraak af te halen in de salon
  • Vragen? 06 297 37 493
  • schoonheidssalonIngeborg@live.nl

2B Biopeeling 

Natuurlijke huidverbetering

2B Biopeeling

Planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Geïnspireerd door deze tradities heeft het 2 B biopeeling onderzoeksteam met behulp van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij gebruiken zij de meest actieve kruiden. 2 B biopeeling zet de modernste technologieën in om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

De 2 B biopeeling producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorgingslijn: de Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruiden Cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking om een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

De internationaal erkende 2 B biopeeling producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaten. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen 2 B biopeeling cosmetica in hun schoonheidssalons.