• Gratis verzending in NL vanaf €65,00
 • Bestellingen zijn op afspraak af te halen in de salon
 • Vragen? 06 297 37 493
 • info@StralendenKerngezondmetIngeborg.nl
Over mij » Gezonde leefstijl Eqology

Stralend en Kerngezond met Ingeborg

Al eeuwen lang worden er onderzoeken gedaan naar het menselijk lichaam en haar functies. Om het lichaam te begrijpen is het goed om 3 belangrijke aspecten te weten. Wat hebben we nodig voor het behoud van een gezonde huid en lichaam ?! 

 

 • Het behoud van gezonde cellen;  EQ Pure Arctic Omega-3 Of Vegan Oli
 • Het behoud van gezonde botten, soepele aderen en bloedvaten ; EQ Vitamine K2+ D3 
 • Er dient voldoende Collageen aanwezig te zijn in het lichaam ; EQ Anti Age Collageen 
 • Een ultiem voedingssupplementencomplex met actieve vitaminen en mineralen dat bijdraagt aan het behoud van energie, het ondersteunen van het immuunsysteem, het bieden van een normale spierfunctie en het minimaliseren van vermoeidheid en uitputting; Nordic Energy Booster 

 

 

 

EQ Pure Arctic Omega-3

Deze olie bestaat uit pure omega-3 olie van verse Arctische kabeljauw, omega-9 uit koudgeperste olijfolie uit Kreta en toegevoegde vitamine D. Deze essentiële vetzuren zijn nodig, zodat het lichaam optimaal kan functioneren. De hersenen, spieren, huid en hart- en vaatstelsel zijn hiervan afhankelijk. De belangrijkste essentiële vetzuren zijn omega 3 en 6. Het lichaam kan omega 3 en 6 niet zelf maken en moet deze vetzuren met de voeding of via voedingssupplementen binnen krijgen. Vitamine D zorgt onder andere voor een goede opname van voedingsstoffen op celniveau. 

De verhouding tussen omega 3 en 6 moet in balans zijn. Met onze voeding krijgen we teveel omega 6 binnen, waardoor de wanden van cellen in ons lichaam zich sluiten. Daardoor worden voedingsstoffen minder makkelijk opgenomen en worden afvalstoffen moeilijker afgevoerd. Hierdoor ontstaan ontstekingen, die het lichaam weer wil genezen en dat kost het lichaam heel veel energie, waar je erg moe van wordt. Dus te weinig omega-3 geeft een verhoogd risico op ontstekingen van de cellen, waardoor er meer risico ontstaat op huidproblemen, gewrichtsproblemen en allerlei aandoeningenEen gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en een mooie huid.

40-50 jaar geleden, voor de industriële revolutie, was de verhouding omega 3 en 6 ongeveer 1:1.  Door de overmaat aan omega 6 in onze voeding ligt deze verhouding nu tussen de 1:10 en 1:20 . We krijgen dus 10-20 keer meer omega 6 binnen, dan omega 3. Omega 6 zit met name in bewerkte voedingsmiddelen, van margarines en vleeswaren tot gemanipuleerde granen, ook kweekvis bevat veel omega 6. 

METEN IS WETEN.. 

We kunnen dit eenvoudig testen door een simpele bloedtest ( anoniem) af te nemen voordat je begint met de inname EQ Pure Arcti Oli Omega-3  die beoordeeld zal worden door een onafhankelijk laboratorium . Na 28 dagen zijn de huidcellen vernieuwd en na 120 dagen de bloedcellen en vanaf dat moment zal er een tweede bloedtest plaatsvinden om deze vervolgens te vergelijken met de eerste testuitslagen voor je begon met de inname van Omega-3 Visolie. 

 

EQ Pure Vegan Oil is een pure Omega-3 olie uit de 100% veganistische, duurzame en verse microalgen van de soort Schizochytrium met koudgeperste, hoogkwalitatieve biologische olijfolie, toegevoegd natuurlijk sinaasappelaroma en de volgende combinatie van antioxidanten: essentieel rozemarijnextract, Vitamine E en Vitamine D2

Een plantaardig dieet bevat een kleine hoeveelheid gezonde Omega-3 vetzuren met lange ketens (EPA en DHA). Het belang van Omega -3 kan niet genoeg benadrukt worden: het is aangetoond dat deze vetzuren de hoeveelheid cholesterol en triglyceride verlagen, bescherming bieden tegen ontstekingen en het risico op hart- en vaatziekten verlagen. Nu kunnen we u ook een veganistisch alternatief bieden dat dezelfde hoeveelheid EPA en DHA bevat als EQ Pure Arctic Oil.

Meerdere wetenschappelijke rapporten bevestigen dat een maaltijd op basis van verse microalgen visolie kan vervangen voor mensen die geen visproducten consumeren. Volgens verscheidene klinische onderzoeken hebben microalgen van de soort Schizochytrium een ontstekingsremmend effect.

 • Een rijke bron van Omega-3 EPA en DHA vetzuren en antioxidanten;
 • Draagt bij aan potentiële ontstekingsremmende behandelingen en de preventie van hart- en vaatziekten;
 • Een uitgebalanceerde olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
 • Goed voor het immuunsysteem, het triglyceridegehalte in het bloed en de bloeddruk;
 • Vitamine D2 draagt bij aan het behoud van gezonde botten en tanden;
 • De microalgen zijn vrij van omgevingstoxines omdat ze zijn gekweekt in gezuiverd zoutwater;
 • Het V-Label is een transparant keurmerk voor veganisten en vegetariërs.

 

EQ Anti Age Collageen

Is een baanbrekend Collageen product met toevoeging van Matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). EQ Anti Age Collageen is een unieke combinatie van Peptiden, Aminozuren en Vitamines.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een Collageensupplement;

 • De productie van collageen door de huid stimuleert.
 • Rimpels ondieper maakt.
 • Binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid.
 • Voor mannen en vrouwen.

 

EQ Vitamine K2 + D3

Een Anti-Age Vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. 

Wie heeft Vitamine K2 nodig?

Vitamine K2 in belangrijke mate bijdraagt aan de ontwikkeling van botstructuren tijdens de groei van het lichaam, het behoud van sterke botten tijdens het gewone leven en het verminderden van het risico op osteoporose. Daarnaast is er bewijs dat regelmatige inname van Vitamine K2 helpt om de bloedvaten flexibel te houden, met als positief gevolg een verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Nordic Energy Booster

Een ultiem voedingssupplementencomplex met actieve Vitaminen en Mineralen dat bijdraagt aan het behoud van energie, het ondersteunen van het immuunsysteem, het bieden van een normale spierfunctie en het minimaliseren van vermoeidheid en uitputting. Deze unieke antioxidant samenstelling wordt geproduceerd in Noorwegen en bevat vitamine C, bosbes en zwarte bessen anthocyanen. Nordic Energy Booster is een perfecte aanvulling op Pure Arctic Oil en Vitamine K2+D3 en creëert de beste combinatie voor uw gezondheid. Het bevat alleen actieve, hoogwaardige ingrediënten met gedocumenteerde biologische effecten en goedgekeurde gezondheidsclaims.

 • Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress in combinatie met Blueberry en Blackcurrant anthocyanen.
 • Draagt bij aan een normaal functionerend immuunsysteem.
 • Helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen.
 • Bestrijdt vrije radicalen.
 • Verhoogt de opname van ijzer.

Nordic Energy Booster is geschikt voor iedereen die zijn energie wil stimuleren en zijn fysieke en mentale gezondheid wil behouden met een goed functioneel lichaam. Deze compositie biedt alles wat je nodig hebt om een actief leven te leiden.