• Gratis verzending in NL vanaf €65,00
 • Bestellingen zijn op afspraak af te halen in de salon
 • Vragen? 06 297 37 493
 • schoonheidssalonIngeborg@live.nl

Stralend en Kerngezond met Ingeborg

Een mooie huid komt van binnenuit !

Al eeuwen lang worden er onderzoeken gedaan naar het menselijk lichaam en haar functies. Om het lichaam te begrijpen is het goed om de belangrijkste aspecten te weten. Wat hebben we nodig voor het behoud van een gezonde huid  ?! 

 

 • Het behoud van gezonde cellen;  Omega-3 Of Vegan Oli
 • Het behoud van gezonde botten, soepele aderen en bloedvaten ; K2+ D3 
 • Er dient voldoende Collageen aanwezig te zijn in het lichaam ; Collageen drink met Vitamine C en Bosbessen
 • Een ultiem voedingssupplementencomplex met actieve vitaminen en mineralen dat bijdraagt aan het behoud van energie, het ondersteunen van het immuunsysteem, het bieden van een normale spierfunctie en het minimaliseren van vermoeidheid en uitputting; Magnesium Bisglycinaat + Taurine, Multivitamine Speciaal met onder andere Niacinaminde en Druivenextract, Astaxanthine + vitamine C & E en Zink.

 

 

Bij vragen sta ik voor je klaar ! 

Info@StralendenKerngezondmetIngeborg.nl

Tel /  WhatsApp ; 06 297 374 93

Omega-3 EPA en DHA of Vegan Algenolie EPA en DHA

Omega-3 olie met framboossmaak en een hoge concentratie EPA EN DHA of de Vegan Algenolie met EPA EN DHA. Deze essentiële vetzuren zijn nodig, zodat het lichaam optimaal kan functioneren. De hersenen, spieren, huid en hart- en vaatstelsel zijn hiervan afhankelijk. De belangrijkste essentiële vetzuren zijn omega 3 en 6. Het lichaam kan omega 3 en 6 niet zelf maken en moet deze vetzuren met de voeding of via voedingssupplementen binnen krijgen. Vitamine D zorgt onder andere voor een goede opname van voedingsstoffen op celniveau. 

De verhouding tussen omega 3 en 6 moet in balans zijn. Met onze voeding krijgen we teveel omega 6 binnen, waardoor de wanden van cellen in ons lichaam zich sluiten. Daardoor worden voedingsstoffen minder makkelijk opgenomen en worden afvalstoffen moeilijker afgevoerd. Hierdoor ontstaan ontstekingen, die het lichaam weer wil genezen en dat kost het lichaam heel veel energie, waar je erg moe van wordt. Dus te weinig omega-3 geeft een verhoogd risico op ontstekingen van de cellen, waardoor er meer risico ontstaat op huidproblemen denk bijvoorbeeld aan Acne en Rosacea, gewrichtsproblemen en allerlei aandoeningenEen gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en een mooie huid.

 

 Collageen Drink + Vitamine C en Bosbessen Anti-Aging 

 Collageen Drink met Vitamine C en Bosbessen is een Anti- Aging en zorgt voor een optimale vochtbalans in de huid.  De huid zal er stralende en elastische uitzien.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een Collageensupplement;

 • De productie van collageen door de huid stimuleert.
 • Rimpels ondieper maakt.
 • Binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid.
 • Voor mannen en vrouwen.

 

EQ Vitamine K2 + D3

Een Anti-Age Vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks vitamine K2 D3 nodig heeft voor maximale positieve effect op onze botten en bloedvaten.

Wie heeft Vitamine K2 nodig?

Vitamine K2  bijdraagt bij aan de ontwikkeling van botstructuren tijdens de groei van het lichaam, het behoud van sterke botten tijdens het gewone leven en het verminderden van het risico op osteoporose. Daarnaast is er bewijs dat regelmatige inname van Vitamine K2 helpt om de bloedvaten flexibel te houden, met als positief gevolg een verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten en het verminderd de Couperose / Rosacea huid.

 

Magnesium Bisglycinaat + Taurine 

Een ultiem voedingssupplementencomplex met actieve Vitaminen en Mineralen dat bijdraagt aan het behoud van energie, het ondersteunen van het immuunsysteem, het bieden van een normale spierfunctie en het minimaliseren van vermoeidheid en uitputting. Magnesium zorgt voor rust in de huid. Huidtypes zoals een droge huid, Eczeem en Acne hebben veel baat bij het slikken van Magnesium.  Deze unieke antioxidante samenstelling is de best opneembare vorm van Magnesium. Magnesium  is een perfecte aanvulling op de Omega-3 Oil en Vitamine K2+D3 en creëert de beste combinatie voor een mooie huid. Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak van  en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van ons immuunsysteem en hormoonhuishouding. Vitamine B6 verbetert de eiwitsynthese terwijl magnesium de spieren helpt ondersteunen. 

 • Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
 • Draagt bij aan een normaal functionerend immuunsysteem.
 • Helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen.
 • Bestrijdt vrije radicalen.
 • Verhoogt de opname van ijzer.
 • Verminderd de eczeem, Acne en de droge huid.

Magnesium is geschikt voor iedereen die zijn energie wil stimuleren en zijn fysieke en mentale gezondheid wil behouden in combinatie met een gezonde huid. 

 

Multivitamine Speciaal + B3 Niacinamide en Druivenextract 

Deze Multivitamine is speciaal ontwikkeld om de huidbarrière gezond te houden. Deze multivitaminen bevat onder andere Vitamine B complexen om het antioxidanten niveau te verhogen, ijzer zorgt voor een gezonde kleur en zorgt voor zuurstofvervoer en Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en draagt bij aan het proces van cel vernieuwing. Druivenpit extract is een natuurlijke antioxidant die de onrustige huid kalmeert, een droge huid voedt en een ouder wordende huid verzorgt.

 

Astaxanthine + Vitamine C & E

Sterkt natuurlijk antioxidant en Anti-Aging. Astaxanthine heeft een ontstekingsremmende functie, stimuleert en regelt het immuunsysteem . Astaxanthine dringt door tot de diepste huidlagen om extra bescherming te bieden tegen vrije radicalen die huidcollageen afbreken waardoor vroegtijdig huidveroudering ontstaat. Tegelijkertijd zorgt Astaxanthine ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden en elastischer wordt. Vitamine C vermindert pigmentvlekken en rimpels, doet je huid stralen en gaat verlies van stevigheid door huidveroudering en zonschade tegen. Vitamine E is een Antioxidant die je cellen beschermen tegen vrije radicalen,  je huid verbrand minder snel  en versterkt je huidbarrière .

 

Zink 15 mg (Methionine)

Alle cellen in ons lichaam hebben Zink nodig voor a.o. de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het immuunsysteem. Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, omdat het bijdraagt aan het proces van cel vernieuwing en is nodig voor de aanmaak van Collageen. Het een antioxidant en zorgt  ervoor dat de cellen beschermt worden tegen vrije radicalen, die mogelijk schadelijke zijn voor je huid.🤍 Helpt de beschadigde huid te herstellen en verminderd droge plekken.